ATLES MARÍTIM i TERRESTRE

de taques, descrostonats, fotografies i poemes

Sorprendre’ns en mirar allò que ens envolta, i sorprendre’ns també amb els petits detalls, en les coses ínfimes, amb imatges que formen part d’una de més gran però que la nostra mirada captura i el nostre pensament l’hi dona vida pròpia. 

En el gra de sorra hi ha també tota l’arena de la platja o del desert!!

És amb aquest pensament que l’autor passeja la seva mirada i es sent atret i fascinat per imatges que, en aquest cas, li recorden mapes, terres i continents, rius i mars, configurant un univers cartogràfic que associa a paisatges que l’home recorre en el seu transitar per llur història. Des de l’origen, des de la gènesi.

I aquí en teniu un petit recull d’imatges, fotografies de taques, colors, parets i descrostonats, capturades en el seu deambular amunt i avall i que en cada cas la seva mirada ha enquadrat, ha identificat i ha transformat en deserts, glaceres, continents, illes i arxipèlags, mars, rius i deltes d’un univers imaginari on totes les aventures, somnis i descobertes son possibles.

Aquí, l’autor, no pretén altra cosa que convidar-vos a observar, somniar i descobrir els vostres propis paisatges i significats, a mirar i veure.